Πτηνοτροφεία

Πτηνοτροφεία

Στο πτηνοτροφείο μας , όπου μεγαλώνουν οι νεοσσοί, τηρούνται άριστες συνθήκες υγιεινής διαβίωσης, ώστε το περιβάλλον να είναι κατάλληλο για να αναπτυχθούν σωστά τα μικρά μας  κοτόπουλα. Τρέφονται με  φυτικές τροφές ,γεμάτες ιχνοστοιχεία και βιταμίνες τις οποίες παράγουμε οι ίδιοι στους μύλους μας,   και η υγεία τους παρακολουθείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πολύ σημαντικό στάδιο αποτελεί και η διαδικασία σφαγής τους. Το σύγχρονο πτηνοσφαγείο που διαθέτει η εταιρεία μας ελέγχεται τακτικά, ώστε να τηρούνται άριστες συνθήκες υγιεινής. Με τον τρόπο αυτό, αποκλείουμε την πιθανότητα μόλυνσης ή την αλλοίωση των κοτόπουλων κατά τη διαδικασία της σφαγής.

 

Η υγιεινή των εγκαταστάσεών μας σε συνδυασμό με τα  μηχανήματά εξελιγμένης τεχνολογίας, κάνουν το πτηνοτροφείο μας ένα από τα πιο σύγχρονα πτηνοτροφεία τα χώρας.
 

Κύριο μέλημά μας είναι  η παροχή  υψηλής ποιότητας και  διατροφικής αξίας κρέατος, το οποίο φτάνει καθημερινά στη γειτονιά σας.
 

Επτανησιακό Κοτόπουλο

Ένα απολαυστικό και εύκολο πιάτο με απλά υλικά και γρήγορο στην εκτέλεση! Το κοτόπουλο μαγειρεύεται με κονιάκ και όμως παραμένει μια απλή και άκρος γευστική πρόταση για το δείπνο της ημέρας.

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις τελευταίες συνταγές μας