Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

H φιλοσοφία της εταιρίας κοτόπουλα Eξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ  είναι ανθρωποκεντρική και έχει ως γνώμονα τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτή για ποιοτική διατροφή.

 

Δείχνουμε σεβασμό στο συνάνθρωπο και αναζητούμε συνεχή ανανέωση μεθόδων και προϊόντων σύμφωνα με τις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις. Αντλούμε γνώση και εμπειρία από την παράδοση, όμως, δεν περιοριζόμαστε σε αυτήν καθώς για μας στόχος είναι, η κάλυψη των αναγκών σας. Για αυτό και λέμε πως το καταναλωτικό κοινό, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του καθορίζει τις επιλογές της εταιρίας μας.

 

Αναζητούμε συνεχώς νέες γεύσεις με βάση το κοτόπουλο, ακολουθώντας τη μοντέρνα gourmet αλλά τιμώντας πάντα και την παραδοσιακή κουζίνα.

 

Θέλουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε ποιότητα και σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία!

 

Είμαστε προσηλωμένοι στις αξίες της επιχείρησης και «δένουμε» αρμονικά τις παραδοσιακές αρχές εκτροφής των πουλερικών μας με τη αντίληψη που μια σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων πλήρως εναρμονισμένη με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας, επιτάσσει!
 

Επτανησιακό Κοτόπουλο

Ένα απολαυστικό και εύκολο πιάτο με απλά υλικά και γρήγορο στην εκτέλεση! Το κοτόπουλο μαγειρεύεται με κονιάκ και όμως παραμένει μια απλή και άκρος γευστική πρόταση για το δείπνο της ημέρας.

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις τελευταίες συνταγές μας