Ποιοτικός έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος

Τα κοτόπουλα Eξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ από τη γέννηση, μέχρι την τελική τυποποίηση και διάθεσή τους, περνούν όλα τα στάδια ελέγχου και πάντα υπό την επίβλεψη των αρμόδιων κρατικών, κτηνιατρικών υπηρεσιών.
 

• Τρέφονται με αγνές, φυτικές τροφές, με αποτέλεσμα την εξαιρετική τους γεύση

• Μεγαλώνουν σε ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος και υγιεινής

• Τυποποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάτω από τους πιο αυστηρούς κρατικούς ελέγχους

• Μεταφέρονται αυθημερόν στο χώρο διάθεσή τους με ειδικά φορτηγά-ψυγεία κάτω από συνεχώς ελεγχόμενες συνθήκες

• Η πιστοποίηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι των λειτουργιών της εταιρίας κατά IS0 9001 για όλα τα στάδια παραγωγής ενώ διαθέτει σύστημα διασφάλισης υγιεινής HACCP
 

Τα κοτόπουλα Eξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ περνούν από αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλες οι διαδικασίες  και οι προδιαγραφές ποιότητας τηρούνται με ακρίβεια..

 

Ειδικά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό παρακολουθεί με σχολαστικότητα τις διαδικασίες παραγωγής των πουλερικών μας, από την παραλαβή τους ως αβγά, πριν τη γέννησή τους, έως και το σημείο όπου αυτά διατίθενται ως τελικά προϊόντα στα ράφια των σουπερμάρκετς. Η εμμονή μας στην τήρηση των διαδιακασιών έχει ως αποτέλεσμα την τελικά αξιόπιστη πιστοποίηση κάθε προϊόντος μας ως απόλυτα ασφαλές και με πλούσια διατροφική αξία και πάντα σύμφωνα με τις αυστηρότατες προδιαγραφές που ορίζονται από την ΕυρωπαΙκή Ένωση.

 

Επτανησιακό Κοτόπουλο

Ένα απολαυστικό και εύκολο πιάτο με απλά υλικά και γρήγορο στην εκτέλεση! Το κοτόπουλο μαγειρεύεται με κονιάκ και όμως παραμένει μια απλή και άκρος γευστική πρόταση για το δείπνο της ημέρας.

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις τελευταίες συνταγές μας