Οι Μεγαλύτερες Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών

Οι Μεγαλύτερες Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών

Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργεί το περιοδικό ΤΡΟΦΙΜΑ και ΠΟΤΑ για άλλη μια χρονιά η εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΒΕΕ μεταξύ των 100 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Με ανοδική πορεία καθώς το 2010 ο κύκλος εργασιών ήταν 35,119,410 ευρώ, ενώ το 2011 ανέρχεται στα 53,498,396 (αύξηση 52%).

Βάση της ίδιας έρευνας η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ κατέχει την 3η θέση ανάμεσα στις 100 για την άνοδο σε πωλήσεις με βάση τα κέρδη .

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ για άλλη μια χρονιά είναι η πιο  αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο, με οράματα, σχέδια και επιτυχίες. Το 2011 μια χρονιά που βύθισε την οικονομία στην ύφεση , για την ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ αποδείχθηκε καλύτερη από το 2010.

Αυτό οφείλεται στις συνεχείς επενδύσεις πάνω στην παραγωγή με νέα πτηνοτροφεία, εκκολαπτήριο, επέκταση σφαγείου και μηχανολογικού εξοπλισμού, υποκατάστημα  στην Θεσσαλονίκη και Πάτρα  και μια γκάμα νέων προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο εξυπηρέτησης καλύπτει τις περιοχές της Θράκης, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και νησιά του Ιονίου , Αιγαίου και Κρήτη.

Γνώμονας της εταιρείας  είναι η ανάπτυξη που θα βοηθήσει  στην καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή ,με ποιοτικά , ανταγωνιστικά προϊόντα, με συνεχείς ελέγχους βάση του συστήματος ISO 22000:2005 για πλήρη έλεγχο της παραγωγής .

Επτανησιακό Κοτόπουλο

Ένα απολαυστικό και εύκολο πιάτο με απλά υλικά και γρήγορο στην εκτέλεση! Το κοτόπουλο μαγειρεύεται με κονιάκ και όμως παραμένει μια απλή και άκρος γευστική πρόταση για το δείπνο της ημέρας.

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις τελευταίες συνταγές μας