Κοτόπουλο με κάρυ στη γάστρα

Εάν σας αρέσουν οι αντιθέσεις στην γεύση, αυτή είναι η συνταγή σας. Το κοτόπουλο μας σας το προτείνουμε με κάρυ και με μέλι στη γάστρα. Τελικά θα δείτε πως δεν είναι και τόσο μεγάλες οι αντιθέσεις.


Χρόνος Ψησίματος: 30 λεπτά

Χρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά

Συνταγή για 2 άτομα


Υλικά

  • 1 Ολόκληρο Κοτόπουλο ή 1 δισκάκι με μπουτάκια κοτόπουλου  «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» χωρίς κόκαλο
  • ½ ποτήρι κρασιού σόγια
  • 1 κουταλιά. σούπας μέλι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • κάρυ
  • ελαιόλαδο
  • πατάτες
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Μαρινάρετε τα μπουτάκια κοτόπουλου με τη σόγια το ψιλοκομμένο σκόρδο το μέλι και το κάρυ για 1 ώρα.

Τοποθετήστε τα μπουτάκια στη γάστρα με πατάτες κομμένες σε ροδέλες. Βάλτε αλάτι, πιπέρι και περιχύστε τα με τη μαρινάδα και το ελαιόλαδο.

Τέλος ψήστε το κοτόπουλο σε μέτριο φούρνο.