Συνταγές με κοτόπουλο

Ambrosiadis Recipes

Εχουμε διαλέξει για σας τις καλύτερες παραδοσιακές συνταγές οι οποίες εγγυώνται αυθεντική πατροπαράδοτη γεύση. Επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε και επιδοθείτε στο αγαπημένο σας χόμπυ ... το μαγείρεμα του παραδοσιακού Ελληνικού φαγητού.

Κοπανάκια και φτερούγες κοτόπουλο στη σχάρα

Η συνταγή μας σας δίνει έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο να γευτείτε το κοτόπουλο σας. Λίγο σάλτσα σόγιας, λίγο σκόρδο και λίγο ζάχαρη αρκούν. Σημείωση: Το κοτόπουλο ψήνετε με τρείς τρόπους. Διαλέξτε όποιον σας βολεύει!

Λεπτομέρειες

Κοτόπουλο BBQ

Μια συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα κοτό – μπουτάκια. Αλλά αν δεν σας αρέσουν δεν πειράζει, γιατί πολύ απλά, προσθέστε λιγότερη σάλτσα! Για όσους θέλουν μια πιο έντονη πικάντικη γεύση, ακολουθήστε την συμβουλή της συνταγής μας.

Λεπτομέρειες

Κοτόπουλο με κάρυ στη γάστρα

Εάν σας αρέσουν οι αντιθέσεις στην γεύση, αυτή είναι η συνταγή σας. Το κοτόπουλο μας σας το προτείνουμε με κάρυ και με μέλι στη γάστρα. Τελικά θα δείτε πως δεν είναι και τόσο μεγάλες οι αντιθέσεις.

Λεπτομέρειες

Κοτόπουλο Κοκκινιστό

Από τα φαγητά που απλώνουν σπιτική μυρωδιά στο χώρο και αναδεικνύουν την κουζίνα σε αρχηγό των δωματίων. Συνταγή με μνήμη και συναίσθημα. Το κοκκινιστό κοτόπουλο είναι μια από τις αγαπημένες μας συνταγές.

Λεπτομέρειες

Κοτόπουλο κοκκινιστό

Μια εύκολή και απλή συνταγή που δεν χρειάζεται πολλά υλικά. Λίγο pummaro, λίγες πιπεριές και λίγο κρασί μετατρέπουν το κοτόπουλο σας σε ένα απολαυστικό κοκκινιστό.

Λεπτομέρειες

Μπουτάκια κοτόπουλου καραμελωμένα (γιορτινή συνταγή)

Καραμελώστε το κοτόπουλο σας και γευτείτε την γλύκα του! Η συνταγή της ημέρας σας αφήνει να πειραματιστείτε με έναν διαφορετικό συνδυασμό γεύσεων. Απλά ακολουθήστε τα βήματα και αφεθείτε στο γευστικό ταξίδι.

Λεπτομέρειες